Valikko

Annosjakelu


Apteekin tarjoama annosjakelu sopii kaikenikäisille, jotka haluavat helppoa ja sujuvaa arkea. Erityisen hyvin palvelusta hyötyvät monilääkityspotilaat ja muistisairaat, joilla on käytössään paljon lääkkeitä tai lääkkeitä otetaan useita kertoja vuorokauden aikana. Parhaiten palvelu onnistuu jos lääkitys on pysyvä ja säännöllinen, mutta mahdolliset lääkitysmuutokset saadaan kyllä korjattua pusseihin nopeasti.

Apteekin tarjoamaa annosjakelupalvelua käyttävä asiakas saa lääkkeensä apteekista koneellisesti pakattuna käteviin kerta-annospusseihin kahdeksi viikoksi kerrallaan. Palveluun sisältyvät lääkityksen tarkistus, reseptien uusinnat sekä lääkekortti. Annosjakelu vähentää lääkehävikkiä, helpottaa lääkkeiden oikea-aikaista ottamista ja usein pienentää lääkemenoja.

Annosjakelu maksaa apteekissa 8,00 € / viikko (sis. alv 10%), josta määrätyin ehdoin on mahdollista saada Kela-korvausta. Ajantasaiset tiedot Kelan korvausehdoista löytyvät Kelan sivuilta, klikkaa tästä!

Annosjakelumaksujen ja lääkkeiden laskutus voidaan hoitaa käteisellä tai kortilla annosjakelulääkkeitä hakiessasi tai tiliasiakkuuden kautta, jolloin saat maksuttoman sähköisen laskun verkkopankkiisi kuukausittain. Suoramaksu maksaa pankin veloittaman käsittelymaksun verran.

Katso esittelyvideo annosjakelusta, klikkaa tästä.

Kuopion ToriApteekin koneellisen annosjakelun toimittaa Pharmac Finland Oy, lisää tietoa löydät täältä: www.oma-annos.fi tai kysy lisää annosjakelusta apteekistamme!