MULTI-TABS FAMILY (190 TABL)

21,89 €
177,97 € / kg
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 1–3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 190 TABL
Tuotenumero (Muu) 2377000

Markkinoija

Pfizer Consumer Healthcare

Multi-tabs Family on monivitamiinivalmiste.

Monivitamiini-kivennäisainevalmiste aikuisille ja yli 7-vuotiaille lapsille.

Annostus:

1 tabletti päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Vaikuttavat ainesosat:
Vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää:


A-vitamiini (RE) 400 µg
D3-vitamiini 5 µg
E-vitamiini (a-TE) 12 mg
K-vitamiini 75 µg
C-vitamiini 80 mg
Tiamiini (B1) 0.87 mg
Riboflaviini (B2) 1.4 mg
B6-vitamiini 1.15 mg
B12-vitamiini 2.5 µg
Biotiini 50 µg
Foolihappo 200 µg
Niasiini (NE) (B3) 16 mg
Pantoteenihappo 6 mg
Magnesium 75 mg
Rauta 10 mg
Jodi 150 µg
Kupari 1000 µg
Mangaani 2 mg
Kromi 40 µg
Seleeni 55 µg
Sinkki 10 mg

Ainesosalista:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, kalsiumdifosfaatti), magnesiumoksidi, C-vitamiini, rautafumaraatti, E-vitamiini, niasiini (B3), maltodekstriini, sinkkioksidi, muunnettu tärkkelys, paakkuuntumisenestoaineet (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), sakeuttamisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pantoteenihappo, pintakäsittelyaineet (polydekstroosi, talkki), mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, riboflaviini (B2), B6-vitamiini, sakkaroosi, tiamiini (B1), liivate, kasviöljyt (kookos- ja palmuöljy), A-vitamiini, foolihappo, kaliumjodidi, kromikloridi, natriumselenaatti, K-vitamiini, biotiini, hapettumisenestoaine (butyylihydroksitolueeni [BHT]), D3-vitamiini, B12-vitamiini, värit (titaanidioksidi, rautaoksidit ja -hydroksidit).

Varoitukset:

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Jos käytössä on lisäksi myös muita A-vitamiinia sisältäviä ravintolisiä, käänny lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen puoleen. Mikäli olet raskaana tai imetät, tulee kaikkien ravintolisien käytöstä neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen ottamista. Tuote sisältää rautaa, joka saattaa olla suurina annoksina haitallista lapsille. Mikäli sitä otetaan vahingossa liikaa, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin tai myrkytystietokeskukseen. Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä alle +25 °C. Älä käytä tuotetta, jos kannen sinetti on rikki. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Raskaus ja imetys:

Mikäli olet raskaana tai imetät, tulee kaikkien ravintolisien käytöstä neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen ottamista.

Lapset ja nuoret:

Soveltuu yli 7-vuotiaille.


Valmistaja/markkinoija:

Pfizer Oy