APTUS DERMA SPOT ON LIUOS (1 × 75ml)

9,00 €
120,00 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 75ml
Tuotenumero (Muu) 334580

Markkinoija

Orion Eläinlääkkeet

Ihon suojakerrosta vahvistava ja bakteerien sekä sienten kasvua hillitsevä liuos koirille ja kissoille. Käytetään ärtyneelle iholle, esimerkiksi ihopoimuissa ja varvasväleissä, joissa bakteerit ja sienet viihtyvät. Tuote luo suojakerroksen, joka hillitsee bakteerien ja sienten kasvua. Kosteuttaa kuivaa ja herkkää ihoa. Käytetään paikallisesti ihon ärtyneisyyteen. Sisältää useita ihon suojakerrosta vahvistavia ainesosia. Parhaiten iho-ongelmilta suojaa ihon ehyt suojakerros.
pH n. 5.

Käyttö:

Iho puhdistetaan tarvittaessa ensin Aptus Derma Shampoo –tuotteella. Aptus Derma Spot on –tuotetta hierotaan ärtyneelle ihoalueelle 1—2 kertaa päivässä noin 2—3 viikon ajan tai eläinlääkärin ohjeistuksen mukaan. Ei huuhdella pois. Paras teho saavutetaan, kun koira/kissa ei pääse nuolemaan ihoa ensimmäisten 10—15 minuutin aikana. Tarvittaessa voi käyttää kauluria. Sen voi poistaa, kun aine on imeytynyt ihoon. Tuote ei ole vaarallista eläimelle nieltynä.

Koostumus:

Aqua, Butylene glycol, Propanediol, Panthenol, Lactic acid, Laureth-9, Ethyl lauroyl arginate, Glycerin, Urea, Zinc sulfate, Polyquaternium-10.

Huomioitavaa:

Vain ulkoiseen käyttöön. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhdellaan huolellisesti vedellä.

Valmistaja/markkinoija:

Orion Pharma